SOLFILM


KAVACA Solfilm är konstruerat med keramiska nanopartiklar och infraröda blockerande material, vilket håller upp till 96% av värmeproducerande IR-strålar från att komma in i ditt fordon. Ytterligare patentskyddad teknik säkerställer överlägsen klarhet, tillgänglig i flera VLT: er – var och en uppbackad av en Livstids Garanti.


                     KAVACA CERAMIC IR - SOLFILM


KAVACA CERAMIC IRär den ultimata Solfilmen. Tillverkad med toppmodern teknik har Ceramic Pro infunderat en patenterad formulering av nano-keramikteknologi med ett IR-lager för att ge utmärkt värmeavstötning, bländningskontroll och UV-skydd som är metallfritt, vilket stöder signalklarhet för alla typer elektroniska enheter. KAVACA IR blockerar upp till 99% av cancerframkallande UVA- och UVB-strålar och filtrerar 96% av infraröd värme.

KAVACA Ceramic IR Window Tint Film har livstidsgaranti.

              KAVACA CARBON COLOR STABLE - SOLFILM


KAVACA CERAMIC IRär den ultimata Solfilmen. Tillverkad med toppmodern teknik har Ceramic Pro infunderat en patenterad formulering av nano-keramikteknologi med ett IR-lager för att ge utmärkt värmeavstötning, bländningskontroll och UV-skydd som är metallfritt, vilket stöder signalklarhet för alla typer elektroniska enheter. KAVACA IR blockerar upp till 99% + av cancerframkallande UVA- och UVB-strålar och filtrerar 96% av infraröd värme.

KAVACA Ceramic IR Window Tint Film har livstidsgaranti.